Het is ook mogelijk om een balans op afstand te ontvangen. Het is namelijk voor mij mogelijk om je op afstand te testen en een balans te geven. Tijdens een afstandsbalans gebruik ik mijn eigen spiertest om te achterhalen waar jouw onbewuste blokkades in energie zitten. Dit doen we tijdens een online-meeting. We bespreken de blokkades en bijbehorende betekenissen direct. Daarbij voer jij zoveel mogelijk bij jezelf correcties uit. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat je bepaalde punten moet aanraken of masseren, of dat je een bepaalde oefening moet doen.

Mensen die eerder van mij een balans op afstand hebben gehad geven aan dat het al heel prettig is om eens stil te staan bij wat hun onbewust bezighoudt. Dat kan al zorgen voor vermindering van bijvoorbeeld stress of negatieve gedachtes. En juist in deze COVID-tijd is dat iets waar veel mensen behoefte aan hebben. Door de oefeningen en het masseren van punten voelen mensen vaak daarna meer energie stromen of ze ervaren dat ze op een andere manier naar hun situatie kunnen kijken. Ze voelen zich lichter. Ook lichamelijke klachten kunnen door een balans verdwijnen: een client van mij die al een aantal dagen elke dag opstond met rugpijn had hier bijvoorbeeld na de balans geen last meer van. Zeker als lichamelijke klachten veroorzaakt worden door stress of vastzittende emoties kan een balans op afstand verlichting geven. 

Wil je een keer een balans op afstand ontvangen? Neem dan contact met mij op via info@eshealth.nl of telefoon / WhatsApp: 0611 474 675. De balans duurt ongeveer een uur en kost de eerste keer €40,-. Meer informatie over hoe het consult verloopt ontvang je vooraf via de mail. Mocht je meer willen lezen over hoe het kan dat een balans op afstand ook werkt, lees dan eens mijn artikel over het biofield.