“Toen ik Esther sprak over haar behandelingen, dacht ik gelijk: dit zou wel eens iets voor mijn zoon Thomas kunnen zijn.

Thomas had op dat moment geregeld last van boze buien. Ook als hij het ergens niet mee eens was of ergens niet op gerekend had kon hij flink tekeer gaan. Het was dan ook eigenlijk sneu om te zien dat hij het moeilijk had op zo’n moment. 

Toen we bij Esther langs gingen, heeft ze Thomas eerst op zijn gemak gesteld en duidelijk verteld wat er ging gebeuren. Thomas vond het best interessant allemaal en lag ontspannen op de behandeltafel. De vragen die Esther stelde waren soms lastig te beantwoorden voor hem maar dat gaf niet. Esther vertelde gewoon opzoek te gaan naar de antwoorden via zijn lijf. Naderhand kregen we een aantal oefeningen mee, die we thuis konden uitvoeren als Thomas zich wilde ontspannen. 

Het bijzondere was dat Thomas in de periode na ons bezoek aan Esther duidelijk meer ontspannen was geworden. Hij kon beter zijn gevoelens uiten, omgaan met veranderingen en gehoorzamen. We hebben thuis nog een aantal keer de oefeningen herhaald en ook deze leken een ontspannende werking op hem te hebben. 

Een super mooie en fijne ervaring is ons bezoek aan Esther geweest! Nogmaals dank!” Moeder van Thomas (7 jaar) 

Categorieën: Overig