Kinesiologie is ook heel geschikt om op school te doen, zowel in de klas als in individuele trajecten. Zeker als je het in de klas doet met de kinderen is het veel minder therapeutisch van aard. Het bewegen (en plezier daarin!) staat centraal. Daarbij is het wel echt anders dan bewegend leren. Bij bewegend leren gaat het immers vaak om het in beweging zijn. Bij “Kinesiologie: Bewegen om te leren” zijn de oefeningen gericht op het activeren van de hersenen en ontspanning brengen in het lichaam. Onder de knop “Kinesiologie en leren” lees je hier meer over. 

Ik bied zowel individuele trajecten als workshops voor de hele klas aan. Ook geef ik workshops aan het team op school om meer uitleg te geven over de hersenen en het belang van bewegen in het proces van leren. Meer daarover lees je onder de verschillende knoppen. 

Daarnaast ben ik in opleiding tot Braingym© Facilitator. Vanaf januari 2022 bied ik daarom ook een Braingymcursus voor leerkrachten en ouders aan. Meer informatie daarover volgt tegen die tijd! Wil je daarover op de hoogte gehouden worden, stuur dan even een mail naar info@eshealth.nl