Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen en wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik leg je graag uit wat ik doe en hoe ik te werk ga. Stuur een mail naar info@eshealth.nl met je naam en telefoonnummer, plus een paar momenten waarop ik jou het beste kan bereiken, dan bel ik je terug. Wil je meteen een sessie boeken? Ook dat kan door een mail te sturen of te bellen / appen naar 0611 474 675. 

Het eerste consult: kennismaking met kinesiologie.

In het eerste consult maak je kennis met de spiertest en kinesiologie. Hierbij ontvang je ook direct een balans van je energie, vaak door middel van Touch for Health. Na een sessie voel je je vaak fitter en energieker, en heb je minder last van vage lichamelijke klachten.  

Prijs: € 40,- 

Het vervolg

Nadat je ervaren hebt wat kinesiologie is en wat het voor jou kan doen wil je wellicht meerdere sessies ondergaan om de dieperliggende oorzaak aan te pakken. Of misschien wil je niet direct maar op een later moment hiervoor terugkomen. Het standaardtarief voor een vervolgconsult is € 65,- per uur, daarna € 32,50 per half uur. Op dit moment geldt echter een verlengde kennismakingsperiode voor nieuwe klanten, tegen een gereduceerd tarief. Ik bespreek dit graag met jou na het eerste consult. 

Je ontvangt indien gewenst een factuur voor het consult. Betaling gaat direct via mobiel betalen of achteraf per bank. 

Kinesiologie voor kinderen

Speciaal voor kinderen is het op dit moment mogelijk een traject af te nemen van 3 sessies, gericht op meer rust creëren in het hoofd en lichaam. Lees daarover meer op de pagina kinesiologie & leren. De sessies kosten samen €90,-. Duur van de sessie is minimaal een half uur en maximaal een uur. 

Workshops

Als docent in hart en nieren blijf ik het lesgeven, het trainen en coachen van grotere groepen mensen ontzettende leuk vinden. Dus wil je dat jouw team, organisatie of groep meer weet over de onderwerpen die ik beschrijf op mijn website, dan kom ik graag in contact met je om de mogelijkheden voor een training of workshop te bespreken.