Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou en je kind kan betekenen en wil je meer weten? Neem dan contact met mij op. Ik leg je graag uit wat ik doe en hoe ik te werk ga. Stuur een mail naar info@eshealth.nl met je naam en telefoonnummer, plus een paar momenten waarop ik jou het beste kan bereiken, dan bel ik je terug. Wil je meteen een sessie boeken? Ook dat kan door een mail te sturen of te bellen / appen naar 0611 474 675. 

Vanwege de zomervakantie is de praktijk op dit moment gesloten. Mocht u na de vakantie een afspraak willen maken, stuur dan een mail naar esther@eshealth.nl. Zodra ik terug ben van vakantie neem ik contact met u op. 

Kinesiologie voor kinderen

Voor kinderen met leer- en concentratieproblemen, of eigenlijk alle kinderen die onrust voelen in hun lijf en hoofd, raad ik een traject aan van 3 sessies binnen 6 weken, gericht op meer rust creëren in het hoofd en lichaam. Daarnaast gaan we aan de slag met de communicatie tussen beide hersenhelften. Lees daarover meer op de pagina kinesiologie & leren. De sessies kosten samen €150,-. Duur van de sessie is minimaal een half uur en maximaal een uur. 
Na een eerste traject is er eventueel de mogelijkheid voor tweede traject van 3 sessies. Dit is uiteraard afhankelijk van de behoefte van jouw kind. 

Losse consulten

Het is ook mogelijke losse consulten voor jezelf of je kind te boeken. Het standaardtarief voor een consult is € 65,- per uur, daarna € 32,50 per half uur. Een consult duurt meestal een uur. Het eerste consult duurt altijd een uur. 

Je ontvangt indien gewenst een factuur voor het consult. Betaling gaat direct via mobiel betalen of achteraf per bank. 

Workshops

Als docent in hart en nieren blijf ik het lesgeven, het trainen en coachen van grotere groepen mensen ontzettende leuk vinden. Dus wil je dat jouw team, organisatie of groep meer weet over de onderwerpen die ik beschrijf op mijn website, dan kom ik graag in contact met je om de mogelijkheden voor een training of workshop te bespreken.

Contactgegevens:

Esther Soudant – Kinesioloog in opleiding (ES Health)

Email:
info@eshealth.nl

Praktijklocatie:
Meercamp 11, Houten 

KvK
73119547

Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

Hier vind je een link naar de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring.