Naast individuele trajecten geef ik ook workshops aan de hele klas. In zo’n workshop leer ik de leerlingen een aantal basisoefeningen die ze dagelijks kunnen doen in de klas, ter voorbereiding op het leren. Daarnaast vertel ik kort iets over werking van de hersenen en de relatie tussen stress en leren. Uiteraard doe ik dit op een manier die geschikt is voor kinderen: het gaat hierbij ook vooral om plezier hebben in het bewegen en daardoor ook in het leren! 

Praktische informatie

  • De workshop in de klas duurt 15-30 minuten. Dit is in overleg met de school. 
  • Na de workshops krijgen leerkrachten een week lang toegang tot video’s met extra informatie over de oefeningen. 
  • Eventueel kunnen er extra workshops worden georganiseerd voor leerkrachten en/of ouders, waarin ik meer vertel over de werking tussen beide hersenhelften, de relatie tussen stress & hersenen en het effect hiervan op het leren. 

Interesse? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via 0611 474 675 / esther@eshealth.nl. Dan maak ik daarna een offerte op maat.